Syyskokous 25.11.2013

28.11.2013

SPS:n syyskokous pidettiin maanantaina 25.11.2013 Tieteiden talolla. Asialistalla olivat sääntöjen 12 § mukaiset asiat sekä valmistellut esitykset Sirpalesaaren tilankäytöstä, telakkavajan katon korjaamisesta ja tiedotuksesta. Läsnä oli 78 seuran jäsentä, puheenjohtajana toimi Matti Purasjoki.

Seuran uudeksi kommodoriksi valittiin yksimielisesti Jukka Honkimaa. Nykyinen kommodori Heta Leppävuori ei ollut enää käytettävissä tehtävään.

Varakommodoreiksi ehdotettiin Henri Havulinnaa, Eero Mörää ja Hannu-Ilari Nuotiota; nykyisistä varakommodoreista Ravil Asis ei ollut enää käytettävisssä. Äänestyksen jälkeen varakommodoreiksi valittiin Eero Mörä ja Hannu-Ilari Nuotio. 

Hallituksen jäsenistä olivat erovuorossa Tuomas Aarnio, Risto Kaario, Joel Kanervo, Anne Sjöholm ja Pilvi Vainonen, joista Risto Kaario ei ollut enää käytettävissä. Työjärjestyksen mukaan piti valita neljä jäsentä kahdeksi ja yksi yhdeksi vuodeksi, mutta koska hallituksen jäsenet Honkimaa ja Mörä valittiin kommodoriksi ja varakommodoriksi, päätettiin hallitukseen valita neljä uutta jäsentä kahdeksi ja kolme yhdeksi vuodeksi. Ehdotettiin seuraavia henkilöitä: Tuomas Aarnio, Henri Havulinna, Tapio Kallasjoki, Joel Kanervo, Turkka Keinonen, Tuuli Oksanen, Aki Rinkinen, Jarmo Rosenberg, Anne Sjöholm ja Pilvi Vainonen. Äänestyksen jälkeen hallitukseen valittiin Tuomas Aarnio, Joel Kanervo, Aki Rinkinen ja Pilvi Vainonen kahdeksi ja Tapio Kallasjoki, Turkka Keinonen ja Tuuli Oksanen yhdeksi vuodeksi. 

Hallituksen esitys vuoden 2014 toimintasuunnitelmaksi ja budjetiksi hyväksyttiin ilman muutoksia. Jäsen- ja liittymismaksut päätettiin pitää ennallaan. 

Ville Savolainen esitteli tekemäänsä selvitystä juniori- ja klubitoiminnan sekä toimihenkilöiden tilatarpeiden ratkaisemiseksi Sirpalesaaressa. Myös hallitus oli pohtinut asiaa ja toi kokoukseen ehdotuksen, jonka mukaan Sirpalesaaren toimistot pidetään erillään, kisatoimistoa remontoidaan myös klubitoimikunnan tarpeita varten ja telakkavajaa käytetään valvotusti junioritoiminnan tarpeisiin. Päätettiin, että seuraava hallitus jatkaa asian valmistelua. 

Ravil Asis esitteli konsultoivan rakennusinsinöörin tekemää selvitystä telakkavajan katevaihtoehdoista ja niiden kustannuksista. Selvityksen perusteella hallitus ehdottaa urakkatarjousten pohjaksi kaksinkertaista kumibitumikermikate-vaihtoehtoa; harkinnan mukaan voi pyytää urakoitsijoilta vertailevan tarjouksen myös peltikatteesta. Päätettiin, että seuraava hallitus jatkaa asian valmistelua ja pyytää tarvittaessa kevätkokoukselta valtuutuksen pankkilainalle. 

Kaksi jäsentä oli lähettänyt hallitukselle ennakolta ehdotuksensa tiedonkulun parantamiseksi. Pilvi Vainonen vastasi, että seuran verkkosivuille avataan ehdotettu jäsenosio, mutta hallituksen pöytäkirjoja ei voida jäsensivuilla julkistaa mm. niiden usein sisältämien keskeneräisten ja arkaluontoisten asioiden takia. Yhdistyksen kokouspöytäkirjat ovat sen sijaan julkisia. Eero Mörä vastasi hankintoja ja investointeja koskevaan ehdotukseen, että verkkosivuille toimitettavassa kokoustiivistelmässä tullaan kertomaan yli EUR 2000 hintaisista hankinnoista. Samalla toivottiin jäsenistöltä luottamusta hallituksen toimintaan.

- Syyskokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma vuodelle 2014.

16.02.2020Tågholmenin saunan avaimet
10.02.2020Hallituksen kokous 2/2020
10.02.2020Merikarhuinfo
30.01.2020Kevään jäsenillat
27.01.2020Kevään buffetit ja sammutinhuolto
20.01.2020Aallonmurtaja
20.01.2020Hallituksen kokous 1/2020
15.01.2020Veneilysää-luento 27.2.
15.01.2020Classic Symposium
09.01.2020Maksuton meri-VHF -kurssi

Siirry arkistoon »