Hallituksen kokoukset 13/2020 ja 14/2020

16.11.2020

SPS hallituksen kokous 13/2020
pidettiin 12.10.2020 klo 18.00 Oodissa sekä etäyhteydellä.
Poissa: Henri Havulinna

Kokouksessa tehtiin seuraavat päätökset:

Uudet jäsenet ja eroamiset
-Hyväksyttiin kaksi uutta jäsentä ja neljä eroa.

Talous ja hallinto
-Päätettiin SPS:n tilin käyttöoikeuksien myöntämisestä yhdelle lisäkäyttäjälle.
-Hallituksen aiemman päätöksen perusteella päätettiin kolmen vanhan laskun hyvittämisestä kirjanpidossa.
-Päätettiin e-laskutuksen käyttöönotosta.
-Päätettiin Membra- ja Suuli-järjestelmien integroimisesta.
-Päätettiin selvittää tarpeisiimme sopivan kirjanpito-ohjelman käyttöönottoa.
-Päätettiin jatkaa hallinnon kehittämistä toimikuntiin perustuvan mallin pohjalta.
-Päätettiin jatkaa sääntöjen kokonaisvaltaista tarkastelua.

Ympäristöasiat
-Päätettiin, että Klubitoimikunta jatkaa pohjamaalitilaisuuden suunnittelua koronatilanteen kehittyminen huomioiden.

Sirpalesaaren viemärin jäätymisongelma
-Päätettiin, että kommodori selvittää viemärin jäätymisongelmaa kaupungin kanssa.

Kevytvene- ja jollapaikat
-Päätettiin tehostetun valvonnan seurauksena saatujen uusien jollapaikkahakemusten laskutusperiaatteista ja paikkojen vahvistamisesta.

Junioritoiminta
-Päätettiin aloittaa junioritoiminnan ensi kauden markkinointi heti vuoden alussa.

Pohjapesuri
-Päätettiin pyytää tarjoukset kahdelta tarjoajalta pohjanpuhdistuslaitteen asentamiseksi Sirpalesaareen Eskaaderisataman alueelle.

Syyskokous
-Päätettiin pitää ennen syyskokousta ylimääräinen kokous, jossa käsitellään sääntömuutokset.

Ylikulku
-Päätettiin selvittää HSS:n kiinnostusta tehdä yhteistyötä kevät- ja syyskauden ylikulun järjestämisessä.

SPS Hallituksen kokous 14/2020
pidettiin 9.11.2020 klo 18.00 Oodissa ja etäyhteydellä.
Poissa: Leo Norja

Kokouksessa päätettiin seuraavista asioista:

Talousasiat
-Vuoden 2021 budjettiehdotus.
-Koronaepidemian ravintolalle aiheuttaman viivästyksen huomioiminen.

Toimintasuunnitelma
-Hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2021.

Syyskokous
-Kokouspaikaksi varattu 23.11.2020 klo 18 Café Carusel.
-Päätettiin sallia valtakirjamenettely kokouksessa siten kuin laissa väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista covid-19 -epidemian leviämisen rajoittamiseksi 677/2020 4 § 1 momentissa säädetään.
-Palkitseminen.

Remontit
-Avaimet uusittuihin lukkoihin päätettiin jakaa vene- ja telakointipaikan haltijoille viikonloppuna Sirpalesaaressa ja syyskokouksessa.

Vartiointi
-Kokonaan vartioimatta jääneitä öitä saaressa oli kolme, joista yksi laiminlyönti katsottiin sellaiseksi, että päätettiin määrätä vartiointisakko.
-Talveksi päätettiin vaihtaa vartiojollaan numerokoodilla varustettu lukko, jolloin jollaa voi talviaikana käyttää tavaroiden kuljettamiseen saareen.
-Sirpalesaaren turvallisuuden parantamiseksi vartiointikauden ulkopuolella päätettiin uusista valvontatoimista saaressa.

Tågholmen
-Verkon vahvistus on tehty ja uusi merikaapeli vedetty saaren eteläpäähän, josta on keväällä vedettävä vielä kaapeli seuran sähkökeskukselle. Kaapeli on hankittava ja neuvoteltava Vartiokylän Ranta- ja venekerhon kanssa kaapelin linjauksesta.

Digitalisointi
-Päätettiin venekerhot.fi- ja SimplBooks-ohjelmistojen käyttöönotosta, mikäli nämä todetaan sopiviksi seuran käyttöön.

Kilpailutoiminta
-Päätettiin myöntää kaudelta 2020 kilpailuavustuksia kahdelle jäsenelle.
-Päätettiin, että SPS puoltaa, että HSRM järjestää vuoden 2022 Finn-jollien Masters MM-kilpailut ja sitoutuu HSRM:n jäsenenä kantamaan osaltaan kilpailujen järjestämisestä koituvat mahdolliset taloudelliset tappiot, kuitenkin siten, että taloudellinen tappio HSRM:lle on enintään 3000 euroa, mikä jaetaan tasan HSRM:n jäsenseurojen kesken.

16.11.2020Hallituksen kokoukset 13/2020 ja 14/2020
11.11.2020KUTSU: ylimääräinen yhdistyksen kokous ja syyskokous