Suomalainen Pursiseura

Sähköpostiosoite*
Perustelu, miksi haluan SPS:n jäseneksi
Kaksi suosittelijaa
Mikäli sinulla ei ole kahta suosittelijaa, niin raksi tämä ruutu, niin soitamme sinulle lyhyen jäsenhaastattelun.
Veneen tiedot (nimi, malli, SPV:n ja Traficomin rekisterinumero, paino, pituus, leveys)
Venepaikkahakemus
Venepaikkahakemus on tehty
Venepaikka on varmistettu
En tarvitse venepaikkaa
Jäsenyys muissa yhdistyksissä
Lisätietoja (mm. miten voin osallistua seuran toimintoihin)

Vuosijäsen

Vuosijäsen suorittaa liittymismaksun ja vuosijäsenmaksun.

Perheenjäsen

Vuosi- tai vakinaisen jäsenen samaan ruokakuntaan kuuluvalta puolisolta peritään syyskokouksen määräämäalempi liittymis- ja vuosimaksu.

Kenen jäsenen puoliso olet?

Opiskelijajäsen

Opiskelijajäsen (oppilaitoksessa opiskeleva henkilö sen vuoden loppuun, jolloin täyttää 27 vuotta) suorittaa opiskelijoiden liittymismaksun ja vuositain opiskelijajäsenmaksun. Hakemukseen on liitettävä oppilaitoksen todistus.

Juniorijäsen

Juniorijäsen (henkilö, joka ei ole täyttänyt 18 vuotta) suorittaa junioreiden liittymismaksun ja vuosittain juniorijäsenmaksun. Hakemukseen liitetään holhoojan suostumus.

Mikäli jäseneksi hyväksytty henkilö omistaa veneen, jonka hän haluaa merkittäväksi SPS:n veneluetteloon, vene on katsastettava ja tässä yhteydessä täytettävä erillinen venettä koskeva lomake, jonka saa seuran toimistosta. Varsinainen katsastusaika on kunakin vuonna erikseen ilmoitettavina päivinä touko-kesäkuussa. Varsinaisen katsastuajan jälkeen jäseneksi liittyneiden on sovittava katsastusaika erikseen katsastuspäälikön kanssa.

Vene- ja telakointipaikat

Vene- ja telakointipaikat haetaan erillisillä lomakkeilla, venepaikat maaliskuun loppuun ja telakointipaikat syyskuun puoliväliin mennessä. Ajankohtien jälkeen jäseneksi liittyneen kannattaa ottaa yhteyttä vene- ja telakointipaikoista seuran toimistoon.

*Olen tutustunut SPS:n sääntöihin (www.suomalainenpursiseura.fi/162 ja hinnastoon www.suomalainenpursiseura.fi/152). ja lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn ne.
*Suostun siihen, että tällä lomakkeella antamani tiedot tallennetaan Suomalainen Pursiseura ry:n jäsenrekisteriin yhdistyksen lakisääteisen jäsenluettelon ylläpitoa sekä seuran toimintaa ja siihen liittyvää yhteydenpitoa ja tiedottamista varten. Seuran jäsenrekisteriin liittyvään tietosuojaselosteeseen voi tutustua seuran internetsivuilla.