Jäsenhakemus

Veneen tiedot (mitat)
Venepaikkahakemus jätetty/venepaikka varmistettu
Jäsenyys muissa yhdistyksissä
Lisätietoja (mm. miten voin osallistua seuran toimintoihin)

Vakinainen jäsen

Vakinainen jäsen suorittaa liittymismaksun ja 30 x vuosijäsenmaksun.

Vuosijäsen

Vuosijäsen suorittaa liittymismaksun ja vuosijäsenmaksun.

Opiskelijajäsen

Opiskelijajäsen (päätoimisesti jossakin valtion omistamassa tai valtionapua nauttivassa oppilaitoksessa opiskeleva henkilö sen vuoden loppuun, jolloin täyttää 25 vuotta) suorittaa opiskelijoiden liittymismaksun ja vuositain opiskelijajäsenmaksun. Hakemukseen on liitettävä oppilaitoksen todistus.

Juniorijäsen

Juniorijäsen (henkilö, joka ei ole täyttänyt 18 vuotta) suorittaa junioreiden liittymismaksun ja vuosittain juniorijäsenmaksun. Hakemukseen liitetään holhoojan suostumus.

Mikäli jäseneksi hyväksytty henkilö omistaa veneen, jonka hän haluaa merkittäväksi SPS:n veneluetteloon, vene on katsastettava ja tässä yhteydessä täytettävä erillinen venettä koskeva lomake, jonka saa seuran toimistosta. Varsinainen katsastusaika on kunakin vuonna erikseen ilmoitettavina päivinä touko-kesäkuussa. Varsinaisen katsastuajan jälkeen jäseneksi liittyneiden on sovittava katsastusaika erikseen katsastuspäälikön kanssa.

Vene- ja telakointipaikat

Vene- ja telakointipaikat haetaan erillisillä lomakkeilla, venepaikat maaliskuun loppuun ja telakointipaikat syyskuun puoliväliin mennessä. Ajankohtien jälkeen jäseneksi liittyneen kannattaa ottaa yhteyttä vene- ja telakointipaikoista seuran toimistoon.

Olen tutustunut SPS:n sääntöihin (www.suomalainenpursiseura.fi/162) ja lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn ne.