Suomalainen Pursiseura
Pl229

Sirpalesaaren siltayhteys on avattu, kulku Merisatamasta Uuni- ja Liuskasaarten kautta.

Merisataman asemakaavan muutos edistyy. Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi kaavan 23.11.2021 ja esittää sen kaupunginhallitukselle. Kaavan hyväksyy kaupunginvaltuusto. Kaupunkiympäristölautakunnan pöytäkirjanote tässä.

Telakkakentän vedet on suljettu talveksi. Vettä saa edelleen omaan astiaan rivitalon ulkoseinän hanasta. Myös wc:t ja sauna on suljettu. Puucee on käytössä koko talven.

Aallonmurtajan remontti jatkuu, lisätietoja uutisessa.

Pohjapesuri on asennettu aallonmurtajasataman uuden laiturin päähän, lisätetoja Laurilta.

Merkitse saaressa oleva omaisuutesi. Hylättyä tavaraa tullaan hävittämään. HUOM. Koskee myös jollia ja soutuveneitä.

Myrkkymaaliohjeistusta on tarkennettu ja täydennetty, avaa uutinen tästä.

MUITA ASIOITA

Toimisto palvelee talvikaudella torstaisin uusissa tiloissa Raatimiehenkadulla, osoite ja kellonajat yhteystiedoissa.

Pidäthän sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, merkitse uusi omiin tietoihin venekerhot.fi-palvelussa tai ilmoita toimistolle: info@suomalainenpursiseura.fi.

Venekerhot.fi-palvelun kautta tehdään mm. vartiovuorojen, katsastusten, veneiden laskujen ja nostojen sekä saunavuorojen varaukset. Lisätietoja saat toimistolta.

Uusien jäsenten opas avautuu tästä (pdf).