LIPUNLASKU on perjantaina 1.10. klo 18.30 alkaen. Lipunlasku klo 18.55, koronarajoitukset huomioiden. Ravintolan tiedote täällä.

Vaurioita peräaallosta? Merivartioston partiovene teki hälytysajossa 3.9. isot aallot Sirpalesaaren aallonmurtajasatamaan. Muutamissa veneissä on havaittu vahinkoja, tarkistathan omasi.

Pohjapesuri on asennettu aallonmurtajasataman uuden laiturin päähän ja käyttövalmis. Jos haluat pestä veneesi pohjan ennen nostoa, ota yhtyttä Lauriin.

Veneiden nostot varataan venekerhot.fi -palvelun kautta. Käy varaamassa omasi hyvissä ajoin äläkä turhaan lykkää vääjäämätöntä, jos et enää aio purjehtia tällä kaudella. Telakkaryhmän ohjeet voit kerrata täältä

Yhteysveneliikenteen aikataulut, hinnat ja mahdolliset muutokset aina ajan tasalla Ferra Oy:n sivuilla: ferra.fi.

Vartiosääntö on päivitetty, tutustu tarkennettuihin ohjeisiin ja uusittuihin käytäntöhin tästä. Vartiovuorojen varaukset tehdään Venekerhot.fi-palvelussa.

Aallonmurtajan remontista lisätietoja uutisessa.

Pelastustikkaita on asennettu I-ponttonille, lisätietoja uutisessa.

Merkitse saaressa oleva omaisuutesi. Hylättyä tavaraa tullaan hävittämään. HUOM. Koskee myös jollia ja soutuveneitä.

Pressujen kesäsäilytys tapahtuu ensisijaisesti omissa tiloissa. Vaikeammin sijoitettavat pressut voi myös viedä Nihdin telttaan siistiin pinoon teltan itäpuoliselle seinustalle nimilapuilla varustettuina. Pressut on haettava pois syyskuun loppuun mennessä tai ennen kuin Nihti nostetaan.

MUITA ASIOITA

Uusi jäsen! Infotilaisuus uusille jäsenille pidetään ma 29.11. klo 17 Cafe Carusellissa ennen syyskokousta. Tietopaketin ja oppaan SPS:n toimintaan saat täältä (pdf). Tutustu myös SPS:n lähihistoriaan eli satavuotisjuhlallisuuksiin vuonna 2013, sinne pääset tästä.

Toimisto on avoinna syyskuussa Sirpalesaaressa ti ja to klo 17.10-19.30.

Pidäthän sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, merkitse uusi omiin tietoihin venekerhot.fi-palvelussa tai ilmoita toimistolle: info@suomalainenpursiseura.fi.

Venekerhot.fi-palvelun kautta tehdään mm. vartiovuorojen, katsastusten, veneiden laskujen ja nostojen sekä saunavuorojen varaukset. Lisätietoja saat toimistolta.

Myrkkymaaliasiaa. Keväällä 2023 ja siitä eteenpäin Sirpalesaaressa vesille laskettavissa veneissä ei saa olla pehmeää myrkkymaalia, ja syksystä 2023 alkaen ei Sirpalesaareen telakoitavissa veneissä saa olla pehmeää myrkkymaalia. Tietopaketti aiheesta täällä.