Suomalainen Pursiseura
Pl229

Tervetuloa purjehtimaan hyvässä seurassa!

Buffetti palvelee Sirpalesaaressa lokakuussa la-su 8.-9. / 15.-16. / 22.-23. ja 29.-30. Avoinna klo 11.30 - 15.00. Maksutapa: pankkikortti tai käteinen. Tervetuloa!

Portaat vajan yläkertaan on saatu valmiiksi.

Nyt on hyvä tilaisuus hankkiutua eroon vaarallisista jätteistä (esim. maalit, liuottimet, siivouskemikaalit ja akut). Vaarallisen jätteen keräysauto pysähtyy Cafe Carusellilla maanantaina 10.10.2022 klo 17.00-17.40. Lisäksi venevajan aitauksessa on melkoisesti hylättyjä ongelmajätteitä. Tarvitsemme kantajia, joten tulkaapa avuksi! Samalla muistutuksena, että vaarallisia jätteitä ei saa jättää tahi hylätä mihinkään telakka-alueellamme. Toistaiseksi meillä ei vielä ole turvallista lain sallimaa keräyskaappia.

Pursi-uutiskirje on ilmestynyt. Lue tästä!

Veneiden nostoajat ovat nyt varattavissa Venekerhot.fi/sps Nostot toteutetaan viikoilla 37-43 kahtena päivänä viikossa paitsi ensimmäisellä nostoviikolla.

Syystalkoot maanantaina 5.9. klo 17 alkaen. Tarjolla monenlaista hommaa ja ateria ravintolassa.

Olympiamalja purjehditaan 17.9. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Eskaaderi Tågholmeniin 10.-11.9.

Tervetuloa perinteiseen lipunlaskuun perjantaina 30.9. klo 19! Menu 37 euroa, pöytävaraukset 22.9. mennessä. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Tågholmenin isäntinä aloittavat Marko Vuorinen (Blue Eyes) ja Markus Verronen (Khululile). Yhteystiedot löytyvät täältä.

Kiinnostaako veneesi pohjan raepuhallus tänä syksynä? Seuran hallituksen päätöksen mukaan keväällä 2023 ja siitä eteenpäin Sirpalesaaressa vesille laskettavissa veneissä ei saa olla pehmeää myrkkymaalia. Ilmoita kiinnostuksesi jäsensivujen keskustelupalstalla.

SPS-paitoja ja lippalakkeja saatavilla Satamatoimistosta hintaan 25€ kappale. Paitoja saatavilla myös lasten koissa. Katso kuvat Facebook-sivuiltamme!

Ukrainan kohteliaisuuslippuja ostettavissa toimistolta ja satamatoimistosta. Seuramme on tilannut Ukrainan 20 x 30 cm kokoisia lippuja käytettäväksi veneissä kohteliaisuuslippuina. Myymme niitä jäsenillemme 20 euron hintaan ja suoritamme puolet myyntihinnasta katastrofirahastolle. Haastamme kaikki Suomen purjehdus- ja veneilyseurat vastaavasti hankkimaan lippuja jäsenilleen.

Talkoosuoritteet voi tehdä myös myöhässä

Olitko estynyt osallistumasta erinomaisen mukaviin talkoisiimme? Ei hätää – tehtäviä voi suorittaa myös jälkijättöisesti!

Voit suorittaa talkoovelvoitteesi sopimilla asiasta esimerkiksi jonkun seuran hallituksen jäsenen kanssa. Sopivia hommia löytyy esim. Sirpalesaaren kiinteistöjen työlistasta.

Ole näiden osalta yhteydessä kuitenkin ensin Mikko Pöriin (0407374087 tai mikko.pori@iki.fi) Muistathan, että talkoosuoritukseksi käyvät vain määrätyt työt, jotka on sovittu hallituksen vastuuhlön kanssa.

Sirpalesaaressa uutuutena laatikko käytöstä poistetuille akuille sekä paristoille

Lue Sirpalesaaren päivitetty Jätehuolto-ohje kokonaisuudessaan täältä. Muistathan myös, että vaarallisen jätteen tuominen kierrätyskaappiin on kielletty. Huomioi myös, että kaikki muovijäte ei ole kierrätettävää.

Yhteysaluksen aikataulut näet tästä

Ja ravintolan aukioloajat, menun etc. tästä