Suomalainen Pursiseura
Pl229

Tervetuloa purjehtimaan hyvässä seurassa!

Väliaikaiset portaat vajan yläkertaan puretaan maanantaina 8.8.2022 lattiaremontin etenemisen tieltä. Kulku yläkertaan on siten estynyt n. 3-4 viikon ajaksi. Pahoittelut vaivasta.

Lisätietoja: Mikko Pöri, hallituksen jäsen, 040-7374087, mikko.pori@iki.fi

SPS-paitoja ja lippalakkeja saatavilla Satamatoimistosta hintaan 25€ kappale. Paitoja saatavilla myös lasten koissa. Katso kuvat Facebook-sivuiltamme!

Vie noviisi vesille Purjehduspäivänä 20.8.

Vuosien varrella Purjehduspäivänä kymmenet maakravut ovat päässeet kokeilemaan purjehdusta. Joka vuosi halukkaita on myös jäänyt rannalle. Kippari – ilmoittaudu siis mukaan! Muutaman tunnin merimatka on unohtumaton kokemus. Tänä vuonna Purjehduspäivä haastaa mukaan erityisesti pursiseurat. Tapahtuman takana on Purjehduspäivä ry. https://purjehduspaiva.fi/

Vajan puretun portaikon tilalle tuleva remontin aikainen väliaikainen portaikko asennetaan paikoilleen keskiviikkona 22.6.2022. Nyt paikalla olevia väliaikaisia tikkaita voi käyttää varovaisuutta noudattaen ja omalla vastuulla. Lisätietoja Mikko Pöri, 0407374087, mikko.pori@iki.fi

Toimisto on kiinni torstaina 23.6. ja auki poikkeuksellisesti keskiviikkona 22.6. klo 17.10-19.30.

Ukrainan kohteliaisuuslippuja ostettavissa toimistolta. Seuramme on tilannut Ukrainan 20 x 30 cm kokoisia lippuja käytettäväksi veneissä kohteliaisuuslippuina. Myymme niitä jäsenillemme 20 euron hintaan ja suoritamme puolet myyntihinnasta katastrofirahastolle. Haastamme kaikki Suomen purjehdus- ja veneilyseurat vastaavasti hankkimaan lippuja jäsenilleen.

Muinaistulten yö Sirpalesaaressa 27.8.

Sirpalesaaressa poltetaan muinaistuli etelärannalla lauantaina 27.8. klo 20.00 alkaen. poltetaan polttokelpoiset puut ja kerätyt risut. Tervetuloa mukaan!

Talkoosuoritteet voi tehdä myös myöhässä

Olitko estynyt osallistumasta erinomaisen mukaviin talkoisiimme? Ei hätää – tehtäviä voi suorittaa myös jälkijättöisesti!

Voit suorittaa talkoovelvoitteesi sopimilla asiasta esimerkiksi jonkun seuran hallituksen jäsenen kanssa. Sopivia hommia löytyy esim. Sirpalesaaren kiinteistöjen työlistasta.

Ole näiden osalta yhteydessä kuitenkin ensin Mikko Pöriin (0407374087 tai mikko.pori@iki.fi) Muistathan, että talkoosuoritukseksi käyvät vain määrätyt työt, jotka on sovittu hallituksen vastuuhlön kanssa.

Katsastukset käynnissä kesäkuun loppuun saakka. Varaukset: https://venekerhot.fi/venekerhot/sps.nsf

Sirpalesaaressa uutuutena laatikko käytöstä poistetuille akuille sekä paristoille

Lue Sirpalesaaren päivitetty Jätehuolto-ohje kokonaisuudessaan täältä. Muistathan myös, että vaarallisen jätteen tuominen kierrätyskaappiin on kielletty. Huomioi myös, että kaikki muovijäte ei ole kierrätettävää.

Yhteysaluksen aikataulut näet tästä

Ja ravintolan aukioloajat, menun etc. tästä