Yhteystiedot

Suomalainen Pursiseura
Pl229
00150 Helsinki

Tervetuloa purjehtimaan hyvässä seurassa!

AJANKOHTAISTA

Vajan puretun portaikon tilalle tuleva remontin aikainen väliaikainen portaikko asennetaan paikoilleen keskiviikkona 22.6.2022. Nyt paikalla olevia väliaikaisia tikkaita voi käyttää varovaisuutta noudattaen ja omalla vastuulla. Lisätietoja Mikko Pöri, 0407374087, mikko.pori@iki.fi


Toimisto on kiinni torstaina 23.6. ja auki poikkeuksellisesti keskiviikkona 22.6. klo 17.10-19.30.

Ukrainan kohteliaisuuslippuja ostettavissa toimistolta. Seuramme on tilannut Ukrainan 20 x 30 cm kokoisia lippuja käytettäväksi veneissä kohteliaisuuslippuina. Myymme niitä jäsenillemme 20 euron hintaan ja suoritamme puolet myyntihinnasta katastrofirahastolle. Haastamme kaikki Suomen purjehdus- ja veneilyseurat vastaavasti hankkimaan lippuja jäsenilleen.  

Avomerieskaaderi Naissaareen – Tule mukaan!

Suomalainen Pursiseura järjestää jälleen vuotuisen avomerieskaaderin koronarajoitusten poistuttua. Kohteena Naissaari 17-19.6.2022. Lue lisää >

Talkoosuoritteet voi tehdä myös myöhässä

Olitko estynyt osallistumasta erinomaisen mukaviin talkoisiimme? Ei hätää – tehtäviä voi suorittaa myös jälkijättöisesti!

Voit suorittaa talkoovelvoitteesi sopimilla asiasta esimerkiksi jonkun seuran hallituksen jäsenen kanssa. Sopivia hommia löytyy esim. Sirpalesaaren kiinteistöjen työlistasta.

Ole näiden osalta yhteydessä kuitenkin ensin Mikko Pöriin (0407374087 tai mikko.pori@iki.fi) Muistathan, että talkoosuoritukseksi käyvät vain määrätyt työt, jotka on sovittu hallituksen vastuuhlön kanssa.

Katsastukset käynnissä kesäkuun loppuun saakka. Varaukset: https://venekerhot.fi/venekerhot/sps.nsf

Sirpalesaaressa uutuutena laatikko käytöstä poistetuille akuille sekä paristoille

Lue Sirpalesaaren päivitetty Jätehuolto-ohje kokonaisuudessaan täältä. Muistathan myös, että vaarallisen jätteen tuominen kierrätyskaappiin on kielletty. Huomioi myös, että kaikki muovijäte ei ole kierrätettävää.

***

Yhteysaluksen aikataulut näet tästä

Ja ravintolan aukioloajat, menun etc. tästä