KYSY VAPAITA VENEPAIKKOJA

Toimisto on heinäkuun kiinni ja avoinna taas elo-syyskuussa Sirpalesaaressa ti ja to klo 17.10-19.30.

Yhteysveneliikenteen aikataulut, hinnat ja mahdolliset muutokset aina ajan tasalla Ferra Oy:n sivuilla: ferra.fi.

Katsastusmaksut laskutetaan sitä mukaa kun tiedot tulevat katsastajilta toimistolle. Saat laskun sähköpostiisi. Muu katsastusinfo avautuu tästä.

Vartiosääntö on päivitetty, tutustu tarkennettuihin ohjeisiin ja uusittuihin käytäntöhin tästä. Vartiovuorojen varaukset tehdään Venekerhot.fi-palvelussa.

Aallonmurtajan loppupään remontti on valmistumassa, lisätietoja uutisessa.

Uusia pelastustikkaita on asennettu I-ponttonille, lisätietoja uutisessa.

Roskiskarsina telakan puolella on siirtynyt huoltolaiturille 1-ponttonin viereen. Täyttäkää yksi astia kerrallaan, kiitos!

Merkitse saaressa oleva omaisuutesi. Hylättyä tavaraa tullaan hävittämään. HUOM. Koskee myös jollia ja soutuveneitä.

Talkootöitä-sivulta löytyy mukavia hommia sinulle, joka haluat laittaa saaressa paikkoja kuntoon joko itseksesi tai kerätä kaveriporukan, joka hoitaa jonkun kokonaisuuden. Käy katsomassa ja valitse omasi. Kevään talkoista tietoa myös uutispalstalla.

Pressujen kesäsäilytys tapahtuu ensisijaisesti omissa tiloissa. Vaikeammin sijoitettavat pressut voi myös viedä Nihdin telttaan siistiin pinoon teltan itäpuoliselle seinustalle nimilapuilla varustettuina. Pressut on haettava pois syyskuun loppuun mennessä tai ennen kuin Nihti nostetaan.

MUITA ASIOITA

Pidäthän sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, merkitse uusi omiin tietoihin venekerhot.fi-palvelussa tai ilmoita toimistolle: info@suomalainenpursiseura.fi.

Venekerhot.fi-palvelun kautta tehdään mm. vartiovuorojen, katsastusten, veneiden laskujen ja nostojen sekä saunavuorojen varaukset. Lisätietoja saat toimistolta.

Uusien jäsenten opas avautuu tästä (pdf).

Myrkkymaaliasiaa. Keväällä 2023 ja siitä eteenpäin Sirpalesaaressa vesille laskettavissa veneissä ei saa olla pehmeää myrkkymaalia, ja syksystä 2023 alkaen ei Sirpalesaareen telakoitavissa veneissä saa olla pehmeää myrkkymaalia. Tietopaketti aiheesta täällä.