Talkootöitä-sivulta löytyy mukavia hommia sinulle, joka haluat laittaa saaressa paikkoja kuntoon joko itseksesi tai kerätä kaveriporukan, joka hoitaa jonkun kokonaisuuden. Käy katsomassa ja valitse omasi.

Liikennöinti Sirpalesaareen kulkee tilapäisesti Merisatamanrannassa Pihlajasaaren laiturista johtuen laituriremontista.

Runkokatsastukset. Keväältä 2020 syksyyn siirretyt runkokatsastukset siirretään kiihtyneen koronatilanteen takia keväälle 2021.

Syksyn buffetit peruttu koronatilanteen vuoksi. Omat eväät mukaan siis.

Veneiden nostot viikoilla 37 - 43. Nostopäivät ovat: ke 9.9; ke 16.9; ke 23.9;
to 24,9; ke 30.9; to 1.10; ke 7.10; la 10.10; ke14.10; to 15.10 ja ke 21.10. Muina aikoina sopimuksen ja hinnaston mukaan. Telakkapäällikön tiedote täällä.

Myrkkymaaliasiaa. Keväällä 2023 ja siitä eteenpäin Sirpalesaaressa vesille laskettavissa veneissä ei saa olla pehmeää myrkkymaalia, ja syksystä 2023 alkaen ei Sirpalesaareen telakoitavissa veneissä saa olla pehmeää myrkkymaalia. Tietopaketti aiheesta täällä.

Merkitse saaressa oleva säilytettävä omaisuutesi. Hylättyä tavaraa tullaan hävittämään. HUOM: koskee myös jollia ja soutuveneitä.

Pidäthän sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan uuden toimistolle: info@suomalainenpursiseura.fi.

Uusien jäsenten opas avautuu tästä (pdf).

SIRPALESAARI

Toimisto on muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Oksasenkatu 2 a C LH 3Toimisto on auki lokakuusta huhtikuuhun torstaisin klo 17-18.30.

Yhteysveneen aikataulut ferra.fi.