Kevätkokous SPS:n kevätkokous pidetään Sirpalesaaressa ravintola Saaressa maanantatina 17.8.2020 klo 18.00. Katso kokouskutsu täältä.

Nosturiradan korjaus alkaa 27.7. Työmaalla liikkuu työkoneita ja nostetaan raskaita kuormia. Lähistöllä liikuttaessa on syytä olla tarkkana. Erityisesti lasten liikkumista tulee valvoa, ja koirat pitää kytkettyinä.

Aallonmurtajan tilapäinen korjaus on valmis ja paikat ovat käytettävissä.

Merkitse saaressa oleva säilytettävä omaisuutesi. Hylättyä tavaraa tullaan hävittämään. HUOM: koskee myös jollia ja soutuveneitä.

Vartiointi. Varaamattomat vuorot on arvottu. Käythän katsomassa omasi vartiotuvan listalta jos et ole itse varannut vuoroa.

Pidäthän sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan uuden toimistolle: info@suomalainenpursiseura.fi.

Uusien jäsenten opas avautuu tästä (pdf).

SIRPALESAARI

Toimisto toimii väliaikaisesti klubihuoneessa. Sirpiksen toimistotila menee remonttiin, ja toimisto aloittaa kesäkauden klubihuoneessa.

Yhteysveneen aikataulut ferra.fi.