Diginatiivi, ATK-guru tai muuten vaan reipas tyttö tai poika,
jolle digitaalisuus on muutakin kuin musta kello Mikko Alatalon ranteessa

Haluatko olla mukana tuomassa Suomalaista Pursiseuraa piirun tai parin verran lähemmäksi nykyaikaa? Ei se mitään, tule silti rohkeasti mukaan digitalisointiryhmään kehittämään seuran palveluita, ilmoittautumisia, varauksia, viestintää ym. entistä sujuvammaksi ja jäsenystävällisemmäksi.
Ota yhteyttä: Leo Norja tai Mika Ervast (yhteystiedot)

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ole hyvä ja ilmoita uusi osoite toimistolle: info@suomalainenpursiseura.fi. Osoitteiston päivitys on tärkeää, sillä tiedotus tulee muuttumaan entistä enemmän sähköiseksi. Kiitos!

Toimisto on avoinna talvikauden aina huhtikuun loppuun to klo 1718.30 osoitteessa Kankurinkatu 7, yhteystiedot täällä.

Uusien jäsenten opas avautuu tästä (pdf).

SIRPALESAARI

VARKAITA SAARESSA: 4.-5. helmikuuta välisenä yönä Sirpalesaaressa on käynyt murtovarkaita. Jos olet nähnyt jotain epäilyttävää tai jos sinulta on viety jotain tai huomaat, että joltain muulta on viety tai jossain veneessä tai rakennuksissa näkyy murtojälkiä, ilmoitathan ystävällisesti jollekin hallituksen jäsenelle.

Marinakomeroiden ovet on murrettu (kaikki paitsi numerot 11, 12, 13, 17 ja 27). Komeroiden haltijat, käykää tarkastamassa komeronne tilanne.

Sirpalesaaren siltayhteys: kulku Merisatamasta Uuni- ja Liuskasaarten kautta.

Telakkakentän vedet on suljettu talveksi. Myös wc:t ja sauna ovat pois käytöstä, puucee vajan takana on käytössä koko talven.