Kilpailuavustukset

Suomalainen Pursiseura ry tukee SPS:n lipun alla purjehtivien veneiden osallistumista kilpailuihin myöntämällä vuosittain kilpailuavustuksia. Pääsääntöisesti avustuksia myönnetään kilpailumaksujen kattamiseen (avustussumma enintään puolet kilpailumaksun suuruudesta), muut tapaukset käsitellään poikkeuksina. Pääpaino kauden avustuksissa on osallistuminen kotimaassa järjestettäviin kilpailuihin tai kevytvenetoimintaan.

Hakuprosessi

Kilpailuavustushakemukset tulee tehdä huhtikuun loppuun mennessä. Hakemus tehdään nettilomakkeella. Jokaista kilpailua varten täytetään oma lomake. Hakemuksessa on oltava tiedot veneestä, päälliköstä, miehistöstä, kilpailuista joihin vene aikoo osallistua, järjestäjästä, osallistumismaksuista kilpailuittain ja muista kilpailusta aiheutuvista kuluista (ei ruokakuluista eikä varustekuluista). Lisäksi hakemuksessa on ilmoitettava yhteystiedot sekä yhteyshenkilö, jos hän ei ole veneen päällikkö.

Päätös myönnettävästä avustuksesta tehdään hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Päätös ja kilpailuavustusehdot lähetetään tiedoksi kullekin hakijalle, ja hakijan on käytävä allekirjoittamassa paperit seuran toimistolla ennen maksun suorittamista. Maksu suoritetaan vasta kilpailukauden päätyttyä kun hakija on täyttänyt kaikki ehdot. Huomaa, että kilpailuavustuksen lopullinen summa määräytyy toteutuneiden kustannusten perusteella. Kilpailuavustuspäätöksessä esitetty summa on enimmäissumma, joka hakijalle voidaan myöntää. Jos toteutuneet kustannukset ovat hakemuksessa esitettyjä tietoja pienemmät, on myös maksettavan kilpailuavustuksen määrä pienempi. Huomaa myös, että kilpailuavustusta ei voida maksaa jos hakijalla on eräänyneitä maksuja seuralle.

Kilpailuavustusehdot

Lisätietoja kilpailupäälliköltä:

Maria Oksa

kilpailut(ät)suomalainenpursiseura.fi

P.S. Kun SPS järjestää itse kilpailuja, tarvitaan iso joukko vapaaehtoisia. Kilpailevalle jäsenelle järjestäjänä toimiminen on hyvä tilaisuus päästä näkemään, miltä purjehduskisa näyttää lähtö- tai poijuveneestä. Siinä saattaa oppia uusia asioita, joista hyötyy myös omissa kisoissa.