Yhteystiedot

Suomalainen Pursiseura
Pl229
00150 Helsinki

Vaalitoimikunta

Kevätkokouksessa 9.5.2022 perustettiin vaalitoimikunta valmistelemaan syyskokouksessa valittavan hallituksen henkilövalintoja ja tehtäviä.

Vaalitoimikuntaan valittiin Pekka Ervamaa, Satu Lehesmaa, Eero Mörä ja Pilvi Vainonen.

Jos olet kiinnostunut toimimaan SPS:n hallituksessa, ole muitta mutkitta yhteydessä johonkin vaalitoimikunnan jäseneen puhelimitse, sähköpostitse tai saaressa. Olemme kaikki olleet pitkään seuran jäseniä ja monessa mukana, joten voit myös kysyä meiltä SPS:n toiminnan eri puolista.

Pekka Ervamaa

Olen Pekka Ervamaa ja SPS:n jäsenenä olen ollut kymmenisen vuotta. Aktiivisemmin olen ollut mukana vajaan liittyvissä askareissa, kuten vajan lattiaremonteissa. Talvehtiihan myös A-veneeni, s/y Filoukin siellä. Kesäisin retkipurjehduksen lisäksi ohjelmaan kuuluvat erilaiset klassikkoregatat.

Minut tavoittaa helpoiten puhelimitse numerosta 050 5367691.

Pekka_Ervamaa.jpg


Satu Lehesmaa

Olen Satu Lehesmaa ja ollut SPS:n jäsen koko ikäni, kunniajäsen vuodesta 2013. Monissa SPS:n toiminnoissa mukana vuosien varrella: toimisto, hallitus (tiedotus, varakommodori), kilpailut, juniorit, Nicetk, vartiointi, katsastus… Tällä hetkellä katsastuspäällikkö.

Vene: s/y Kaisu (Vega)

Parhaiten tavoitat tekstarilla tai Whatsappilla 040 7659057, jollei tavata Sirpiksessä.

Satu_Lehesmaa.png

 Kuva: Kari Mikkonen

Eero Mörä

Eero on liittynyt SPS:an vuonna 2006 ja toi silloin ponttonilaituriin H-veneen. H-vene vaihtui seuraavana vuonna s/y Penelopeiaan (Antilla 30). H-veneellä kilpailtiin sekä rata- että matkakisoja, s/y Penelopeian kanssa Eero on keskittynyt kunnossapitoon ja sen ohessa matkapurjehdukseen.

SPS:n hallituksen jäsen Eero oli vuosina 2007–2013, ensin tiedottajana ja lopuksi pari vuotta taloudesta vastaavana varakommodorina. SPS:ssä Eero arvostaa suuresti hyviä ja kohtuuhintaisia palveluita, erityisesti  telakointipalveluita, samanhenkisiä seiloreita ja mainiota sijaintia.

Sähköposti: eero@moraconsulting.fi
s/y Penelopeia: aallonmurtaja 14

Eero_Mora.jpg


Pilvi Vainonen

Olen ollut SPS:n jäsen vuodesta 2005 ja toiminut hallituksessa 8 vuotta, joista 3 vuotta varakommodorina. Hoidin Eeron jälkeen pitkään seuran tiedotusta, homma johon sisältyi neljän Pursi-lehden toimittaminen vuosittain, Vuosikirjan kokoaminen, verkkosivujen hoito ja sittemmin myös FB-tilin päivittäminen ynnä hallituksen sihteerin tehtävät, joten olen saanut perehtyä varsin monipuolisesti seuratoiminnan eri puoliin ja tutustua ihmisiin. Hallituksesta pois jäätyäni olen keskittynyt etenkin roskien poimimiseen niin Sirpiksestä kuin purjehdusreissuillamme. Toimin edelleen myös kilpailulautakunnassa.

Veneemme on s/y Morgana (Finnfire 33), jonka kippari olen. Löydät Morganan aallonmurtajalta poijusta 36, tervetuloa kahville!

Sähköposti: pilvi.vainonen@kansallismuseo.fi
Puhelin: 040 560 2889

Pilvi_Vainonen.png

 Kuva: Lumikukka Kuuskala