Yhteystiedot

Suomalainen Pursiseura
Pl229
00150 Helsinki

Busterin ja kumiveneen käyttö

Seuraavat säännöt koskevat Suomalainen Pursiseura ry:n omistuksessa olevien Busterin ja kumiveneen käyttöä. Sääntöjen tarkoituksena on selventää veneiden käyttöperiaatteita ja varmistaa, että seuralla on tarvitsemansa tiedot veneiden käytöstä. Tiedot veneiden käytöstä ovat tärkeitä mm. määräaikaishuoltoja ja mahdollisten vikatilanteiden selvittelyä varten, ja jotta voidaan välttää tilanteet, joissa vene ei ole asianmukaisesti paikallaan, kun sitä tarvitaan seuran omaan toimintaan. Veneet ovat ensisijaisesti juniori- ja kilpailutoiminnan käytössä, mutta milloin ne ovat näistä toimista vapaana, ne ovat mielellään käytettävissä muuhunkin järkevään ajoon. Veneiden käytöstä ei peritä erillistä maksua seuran jäseniltä. Muille kun seuran jäsenille veneitä vuokrataan maksua vastaan.


Busterin ja kumiveneen käyttösäännöt

1. Veneen käytöstä on sovittava etukäteen veneiden vastuuhenkilön kanssa. Vastuuhenkilön yhteystiedot löytyvät veneistä sekä seuran verkkosivuilta.

2. Ainoastaan henkeä tai kalustoa välittömästi uhkaavissa tilanteissa ennakkolupaa veneiden käytölle ei tarvitse pyytää. Näissäkin tapauksissa ajotiedot tulee kuitenkin kirjata ylös, katso kohta 4.

3. Veneen käyttäjä on velvollinen tarkistamaan veneen kunnon sekä ennen ajoa että ajon jälkeen ja ilmoittamaan mahdollisista poikkeavuuksista välittömästi veneiden vastuuhenkilölle.

4. Ajotiedot tulee kirjata ajopäiväkirjaan, joka löytyy veneen penkin alta säilytyslaatikosta.

5. Vene tulee palauttaa polttoainetankki täynnä. Veneen käyttäjä vastaa itse polttoainekustannuksista ellei käyttäjä ole saanut erillistä määräystä seuran kustannuksella tapahtuvaan ajoon.

Iloista ja turvallista ajoa!


Maria Oksa

kilpailupäällikkö

puh. 040 561 1335


SPS:n hallitus on hyväksynyt nämä säännöt 8.8.2016.