Talkoot

Sirpalesaaressa järjestetään keväisin ja syksyisin talkoot, jolloin saari siivotaan ja kalustoa ja rakennuksia korjataan ja huolletaan.

Talkooperiaatteen mukaan jokaisen venepaikan haltijan edellytetään osallistuvan noin 2 tunnin ajan joko kevät- tai syystalkoisiin. Kevättalkoot pidetään kesäkuun alussa ja syystalkoot syyskuun alussa. Talkoovelvoite ei koske juniorijäseniä.

Aherruksen päätteeksi SPS tarjoaa makoisaa keittoa ja palanpainiketta sekä mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa mukaan!

HUOM. Myös muina aikoina kuin virallisisna talkoopäivinä voi tehdä telakkapäällikön kanssa erikseen sovittuja töitä, joilla voi kuitata talkoovelvoitteensa. Katso lisää täältä.

Talkoot 2020

Kevään odotetut minitalkoot on julkaistu 29.5.2020. Käy marinarakennuksen ilmoitustaululla merkitsemässä listaan itsellesi sopiva(t) tehtävä(t). Talkootöihin voit tutustua etukäteen tästä. Lisätietoa antavat ja kysymyksiin vastaavat hallituksen jäsenet. Talkoovelvoite on iloinen asia. Kaikki joukolla saarta siistimään!