Junioritoiminta

junnutsateenkaari.jpg


Purjehduskoulu SPS tarjoaa purjehdusopetusta eri-ikäisille junioreille sekä optimistijollilla että köliveneellä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

_____________________

KESÄN 2018 OHJELMAA


Junioreiden kauden avaus 27.5.

Kaikkien junioreiden yhteinen kauden avaus -juhla Sirpalesaaressa 27.5. klo 14 alkaen.

Tervetuloa koko perheen voimin tutustumaan toimintaamme ja kalustoomme, kokeilemaan veneitämme, kuulemaan kokemuksia sekä juhlimaan uutta kautta!

Tilaisuus on maksuton. Tarjoilujen takia ilmoittautumiset 20.5. mennessä Maria Oksalle maria.h.a.oksa(at)gmail.com, 040 5611335.


Optimistijollien alkeiskurssi 28.5.1.6.

Tervetuloa opettelemaan purjehdusta optimistijollilla! Kurssi on suunnattu aloitteleville 712-vuotiaille purjehtijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta optimistijollapurjehduksesta tai joilla kokemusta on vielä hyvin vähän. Kurssilla opetellaan purjehduksen perustaitoja optimistijollilla. Uimataito on edellytys kurssille osallistumiselle.

  • Ajankohta: 28.5.1.6. klo 17.2020.00
  • Hinta: 65 euroa
  • Ilmoittautumiset: 20.5. mennessä Maria Oksalle maria.h.a.oksa(at)gmail.com, 040 5611335


Optimistijollien taitoryhmä

Optimistijollapurjehtijat, jotka ovat aikaisempina vuosina osallistuneet harjoituksiin ja hallitsevat jo perustaidot, ovat tervetulleita jatkamaan harjoittelua suoraan viikkoharjoituksiin toukokuussa. Tiedotamme tästä tarkemmin erikseen.

 

Hai-Vei III:n lainaaminen

Juniorien kölivene Hai-Vei III on SPS:n jäsenten lainattavissa, milloin se ei ole junioritoiminnan käytössä. Yhteyshenkilö on SPS:n junioritoiminnasta vastaava Maria Oksa. Veneen varausohjeet täällä.