Junioritoiminta

junnutsateenkaari.jpg


Purjehduskoulu SPS tarjoaa purjehdusopetusta eri-ikäisille junioreille sekä optimistijollilla että köliveneellä.
Järjestämme myös puuveneen huollon opettelua.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lue tunnelmia junioreiden kauden avauksesta

_____________________

KESÄN 2019 OHJELMAA


Optimistijollien alkeiskurssi toukokuun viimeisellä viikolla

Tervetuloa opettelemaan purjehdusta optimistijollilla! Kurssi on suunnattu aloitteleville 712-vuotiaille purjehtijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta optimistijollapurjehduksesta tai joilla kokemusta on vielä hyvin vähän. Kurssilla opetellaan purjehduksen perustaitoja optimistijollilla. Uimataito on edellytys kurssille osallistumiselle.

Kurssiaikataulu:

  • Ti 28.5. klo 17.2020
  • Ke 29.5. klo 17.2020
  • To 30.5. klo 1016
  • Pe 31.5. klo 17.2020

Hinta: 80 euroa

Ilmoittautumiset 21.5.2019 mennessä: Maria Oksa, maria.h.a.oksa(at)gmail.com tai 040 5611335. Mainitse ilmoittautuessa lapsen nimi ja ikä, mahdollinen aikaisempi kokemus optimistijollalla purjehtimisesta, mahdolliset sairaudet ja allergiat sekä huoltajan yhteystiedot.


Optimistijollien taitoryhmä

Optimistijollapurjehtijat, jotka ovat aikaisempina vuosina osallistuneet harjoituksiin ja hallitsevat jo perustaidot, voivat jatkaa harjoittelua suoraan viikkoharjoituksissa maanantaisin. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Iida Kämäri. Kohderyhmään kuuluvat juniorit ovat saaneet kutsun. Tiedotus tapahtuu WhatsApp-ryhmässä. Tiedustelut: Maria Oksa, maria.h.a.oksa(at)gmail.com tai 040 5611335.

Hai-Vei III

Puuveneen huoltokurssi junioreille pidettiin la 4.5.

Katso tunnelmia täältä.


Kilpailujen miehistöön

Kisamiehistöön voi ilmoittautua Nimenhuudon kautta. Järjestämme myös ohjattuja purjehduksia, joista tiedotamme erikseen. 


Hai-Vei III:n lainaaminen

Juniorien kölivene Hai-Vei III on SPS:n jäsenten lainattavissa, milloin se ei ole junioritoiminnan käytössä. Yhteyshenkilö on SPS:n junioritoiminnasta vastaava Maria Oksa. Veneen varausohjeet täällä.


Junioritoiminnan yhteystiedot

Maria Oksa

puh. 040 5611335

maria.h.a.oksa(at)gmail.com