Junioritoiminta

junnutsateenkaari.jpg


Purjehduskoulu SPS tarjoaa purjehdusopetusta eri-ikäisille junioreille sekä optimistijollilla että köliveneellä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

_____________________

KESÄN 2018 OHJELMAA

Optimistijollien alkeiskurssi 28.5.1.6.

Tervetuloa opettelemaan purjehdusta optimistijollilla! Kurssi on suunnattu aloitteleville 712-vuotiaille purjehtijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta optimistijollapurjehduksesta tai joilla kokemusta on vielä hyvin vähän. Kurssilla opetellaan purjehduksen perustaitoja optimistijollilla. Uimataito on edellytys kurssille osallistumiselle.

  • Ajankohta: 28.5.1.6. klo 17.2020.00
  • Hinta: 65 euroa
  • Ilmoittautumiset: 20.5. mennessä Maria Oksalle maria.h.a.oksa(at)gmail.com, 040 5611335


Optimistijollien taitoryhmä

Optimistijollapurjehtijat, jotka ovat aikaisempina vuosina osallistuneet harjoituksiin ja hallitsevat jo perustaidot, voivat jatkaa harjoittelua suoraan viikkoharjoituksissa tiistaisin. Kohderyhmään kuuluville junioreille on lähtenyt kutsu.

Hai-Vei III

Tiedotamme Hai-purjehduksista kun vene on saatu vesille. Tiedossa on kokeilupurjehduksia, retkipurjehdusta ja kilpailuja. Kilpailujen miehistöön voi ilmoittautua Nimenhuudon kautta.

 

Hai-Vei III:n lainaaminen

Juniorien kölivene Hai-Vei III on SPS:n jäsenten lainattavissa, milloin se ei ole junioritoiminnan käytössä. Yhteyshenkilö on SPS:n junioritoiminnasta vastaava Maria Oksa. Veneen varausohjeet täällä.