Junioritoiminta

maissa.jpg

Purjehduskoulu SPS tarjoaa purjehdusopetusta eri-ikäisille junioreille sekä optimistijollilla että köliveneellä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tunnelmia vuoden 2016 toiminnasta täällä.

_____________________

SYKSYN 2017 OHJELMAA

Optimistijollien iltaharjoitukset

Ryhmä 1: tiistaisin klo 17.20-20.00

Ryhmä 2: torstaisin klo 17.20-20.00

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Maria Oksa, maria.h.a.oksa(at)gmail.com tai 040 5611335.

Keskiviikkokilpailut Hai-veneellä

Junioreiden Hai-vene, Hai-Vei III, osallistuu keskiviikkoisin naapuriseuramme HSS:n järjestämiin keskiviikkokilpailuihin Sirpalesaaren edustalla. Vesille lähdetään n. klo 17.50 ja sieltä palataan n. klo 20.30.

Ilmoittautumiset kunkin keskiviikon miehistöön Nimenhuudon kautta: https://hai-veiiii-sps.nimenhuuto.com

Lisätiedot: Maria Oksa, maria.h.a.oksa(at)gmail.com tai 040 5611335.

Hai-Vei III:n lainaaminen

Juniorien kölivene Hai-Vei III on SPS:n jäsenten lainattavissa, milloin se ei ole junioritoiminnan käytössä. Yhteyshenkilö on SPS:n junioritoiminnasta vastaava Maria Oksa. Veneen varausohjeet täällä.