Yhteystiedot

Suomalainen Pursiseura
Pl229
00150 Helsinki

Jäsensivut

Tervetuloa SPS:n sähköiseen laituriparlamenttiin!

Keskustelemaan pääset vasemman palstan SPS:n jäsenille -otsikon alta avautuvista linkeistä. Ohjelma vaatii sisäänkirjautumisen, johon tarvittavan salasanan saat toimistolta toimiston päivystysaikana. Keskustelupalsta on tarkoitettu vain SPS:n jäsenille, eikä salasanaa saa antaa ulkopuolisten tietoon.

Kirjauduttuasi avautuu uusi sivu, jonka kautta voit kirjoittaa kommenttisi tai aloittaa uuden viestiketjun klikkaamalla palkin ylälaidassa olevaa << Takaisin -linkkiä. Tämän linkin kautta avautuu myös näkymä kaikkiin keskusteluaiheisiin; etusivulla on näkyvissä vain viisi uusinta tai viimeksi kommentoitua aihetta.

Käytä aina omaa nimeäsi. Jotta keskustelu olisi avointa ja läpinäkyvää, nimimerkillä lähetetyt viestit poistetaan.

Kysymykset seuran toimihenkilöille ja hallituksen jäsenille pyydetään osoittamaan edelleenkin suoraan ao. vastuuhenkilöille (ks. valikko Yhteystiedot).

Verkkosivujen toimitus / SPS:n hallitus toivoo keskustelijoiden huomioivan JSN:n sosiaalista mediaa koskevan ohjeistuksen (ks. kohta LIITE). Mahdolliset ilmoitukset lähetetään joko tiedotukselle: mika.ervast(at)gmail.com, tai toimistoon: info(at)suomalainenpursiseura.fi.

Keskustelupalstan rekisteriseloste avautuu tästä.