Yhteystiedot

Suomalainen Pursiseura
Pl229
00150 Helsinki

Satama ja telakka

Satama

Sirpalesaaressa on monipuoliset laiturijärjestelyt. Satama on sijoitettu kahta puolta saarta ja laiturit on ryhmitelty veneiden koon mukaan. Aallonmurtajan alueelle saaren länsipuolelle on sijoitettu valtaosa suurista aluksista, ja Merisataman puolella on kaksi ponttonilaituria.

Venepaikan hakemisesta saat lisätietoa täältä.

HUOM. Jos et tarvitse laituripaikkaasi seuraavana kesänä, muista ilmoittaa asiasta maaliskuun puoliväliin mennessä toimistolle tai telakkapäällikkö Timo Johanssonille. Myöhästyneet ilmoitukset johtavat venepaikan laskutukseen, kesätelakoivilta sekä vene- että telakointipaikan laskutukseen.


Telakka

Talvitelakointia varten Sirpalesaaressa on telakkakenttä sekä etupäässä puuveneiden käytössä oleva telakkavajaSaaren torninosturin nostokyky on 8 t. Muita nostolaitteita ovat tolppanosturi, mastotorni ja mobiilinosturi sekä mastosakset.

Nostot ja laskut hoitaa seuran jäsenten muodostama telakkaporukka, joka toivottaa uudet aktiivit tervetulleeksi. Ota siis yhteyttä Timo Johanssoniin ja liity nostoryhmän mukavaan ja kokeneeseen porukkaan. Siitä on sinullekin hyötyä myös oman veneilysi kannalta. Nuo miehet osaavat ja tietävät!

Telakointipaikan hakemisesta saat lisätietoa täältä.

HUOM. Veneiden nosto- ja laskuajat sekä mm. katsastusajat ja vartiovuorot varataan vuoden 2021 alusta sähköisesti Venekerhot.fi-palvelussa, lisätietoja täällä.


Satama- ja telakkasääntö

Tutustu myös SPS:n satama- ja telakkasääntöihin.

Myrkkymaalien käyttöä veneen pohjassa suositellaan vältettävän Sirpalesaareen telakoiduissa veneissä.


Tulityöt

Tulitöitä telakalla tehdessä on noudatettava SPS:n tulityöohjetta

Yhteyshenkilö on Timo Johansson.


Marinakomerot

Sirpalesaaressa on myös marinakomeroita jäsenten käyttöön, lisätietoa täällä.


Jollapaikat

SPS:lla on jäsenille vuokrattavia jollapaikkoja mantereen puolella Cafe Caruselin takana. Jollapaikan hakemuslomakkeen saat täältä.

Sirpalesaaren jätehuolto

Sirpalesaaren jätehuolto-ohje