Satama ja telakka

Satama

Sirpalesaaressa on monipuoliset laiturijärjestelyt. Satama on sijoitettu kahta puolta saarta ja laiturit on ryhmitelty veneiden koon mukaan. Aallonmurtajan alueelle saaren länsipuolelle on sijoitettu valtaosa suurista aluksista, ja Merisataman puolella on kaksi ponttonilaituria.

Venepaikan hakemisesta saat lisätietoa täältä.

HUOM. Jos et tarvitse laituripaikkaasi seuraavana kesänä, muista ilmoittaa asiasta maaliskuun puoliväliin mennessä toimistolle tai telakkapäällikkö Jussi Auviselle. Myöhästyneet ilmoitukset johtavat venepaikan laskutukseen, kesätelakoivilta sekä vene- että telakointipaikan laskutukseen.

Telakka

Talvitelakointia varten Sirpalesaaressa on telakkakenttä sekä etupäässä puuveneiden käytössä oleva telakkavajaSaaren torninosturin nostokyky on 8 t. Muita nostolaitteita ovat tolppanosturi, mastotorni ja mobiilinosturi sekä mastosakset.

Nostot ja laskut hoitaa seuran jäsenten muodostama telakkaporukka, joka toivottaa uudet aktiivit tervetulleeksi. Ota siis reippaasti yhteyttä Timo Johanssoniin tai Pekka Markkaseen ja liity nostoporukan mukavaan ja kokeneeseen porukkaan. Siitä on sinullekin hyötyä myös oman veneilysi kannalta. Nuo miehet osaavat ja tietävät!

Telakointipaikan hakemisesta saat lisätietoa täältä.

Satama- ja telakkasääntö

Tutustu myös SPS:n satama- ja telakkasääntöihin.

Tulityöt

Tulitöitä telakalla tehdessä on noudatettava SPS:n tulityöohjetta

Yhteyshenkilöt ovat Timo Johansson ja Hannu-Ilari Nuotio.

Marinakomerot

Sirpalesaaressa on myös marinakomeroita jäsenten käyttöön, lisätietoa täällä.

Jollapaikat

SPS:lla on jäsenille vuokrattavia jollapaikkoja mantereen puolella Cafe Caruselin takana. Jollapaikan hakemuslomakkeen saat täältä.

Jäteastiat

Tietoja ja ohjeita Sirpalesaaren jäteastioiden käytöstä.

sps_telakka_4.jpg